Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctia asistata mecanic

Metoda de liposuctie PAL (Power Assisted Liposuction)

Liposuctia asistata mecanic este o tehnica mai noua in care canula isi face drum prin tesutul adipos cu mai putine traume decat in liposuctia clasica si fara riscul de arsura asociat liposuctiei asistata cu ultrasunete. Chirurgul foloseste o canula de suctiune ce executa o miscare alternativa inainte-inapoi de mare viteza pentru a disloca grasimea, fiind actionata de un motor electric sau prin intermediul aerului comprimat. Alte dispozitive folosesc canule rotative.

Liposuctia asistata mecanic permite extractia unui volum mai mare de grasime intr-un timp mai scurt si cu reducerea traumelor asociate. Este preferata in special acolo unde tesutul adipos este mai fibros, cum ar fi fesele, aripioarele, spatele si zona sanilor la barbati.

De remarcat ca asistarea mecanica implica de asemenea folosirea lichidului de tumescenta, deci vorbim de fapt de o liposuctie tumescenta asistata mecanic. Decizia de a recurge sau nu la asistarea mecanica este luata de medicul specialist in urma consultatiei, in functie de volumul de grasime ce trebuie aspirat si de cat de fibroase sunt tesuturile respective. Va invitam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita.

Liposuctia este indicata in special atunci cand depozitele adipoase persista dupa curele de slabire in ciuda unui regim de viata corect, atat alimentar cat si din punct de vedere al activitatii fizice. Medicul estetician elimina pungile de grasime remanente si "sculpteaza" corpul pacientului pentru revenirea la formele naturale ale acestuia.

Cea mai sigura forma de liposuctie este liposuctia tumescenta, asistata sau nu in functie de zonele tratate - numarul acestora si volumul de grasime ce trebuie extras, natura fibroasa sau nu a tesutului adipos precum si alte particularitati ale pacientului. Toate aceste elemente se vor clarifica cu ocazia consultatiei.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu