Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctia asistata cu jet de apa

Metoda de liposuctie asistata cu jet de apa (WAL)

Liposuctia asistata cu jet (sistemul Body-Jet) este o metoda relativ noua ce prezinta o serie de avantaje in raport cu liposuctia clasica. Denumirea de liposuctie asistata cu apa este improprie deoarece lichidul folosit nu este apa, dar o vom pastra in continuare pentru ca sub aceasta forma a intrat in vocabular.

Metoda liposuctiei cu jet foloseste de asemenea lichid de tumescenta, cu deosebirea ca acesta este injectat cu presiune la nivelul depozitelor adipoase pentru a disloca grasimea dupa care este resorbit prin canula.

Un prim avantaj al liposuctiei cu jet de apa este ca durata interventiei se reduce semnificativ. In cazul liposuctiei clasice lichidul de tumescenta este infiltrat in zona tratata dupa care grasimea este dislocata mecanic si emulsia rezultata este absorbita prin canula. Cu noua metoda faza de infiltratie este eliminata si se trece direct la eliminarea grasimii impreuna cu lichidul de tumescenta.

Liposuctia asistata cu jet de apa promite o eliminare mai blanda a grasimii. Celulele adipoase nu sunt distruse, asa cum se intampla in cazul celorlalte tipuri de liposuctie, iar grasimea eliminata poate fi recuperata si injectata in alte parti ale corpului care au pierdut volum, pentru reducerea cearcanelor, a ridurilor, pentru marirea nechirurgicala a sanilor, pentru a corecta forma feselor, etc. Va recomandam sa programati o consultatie gratuita si sa aflati de la medicul estetician daca liposuctia, respectiv aceasta metoda, este recomandata in cazul dumneavoastra si in ce fel puteti beneficia de tratamentele de reinjectare a grasimii. Pentru a programa o consultatie gratuita sunati la 0723 171 316.

Atunci cand se trateaza zone restranse, liposuctia cu jet de apa nu necesita anestezie generala. Procedura este mai putin invaziva fata de liposuctia traditionala. Medicul poate evalua rezultatele liposuctiei chiar in timpul interventiei pentru ca zonele tratate nu se inflameaza; in consecinta procedura este mai precisa, eficienta, cu rezultate excelente. Vanataile si umflaturile post-operatorii sunt reduse iar perioada de recuperare este foarte scurta.

Zonele cel mai frecvent tratate prin aceasta metoda sunt abdomenul, soldurile, spatele, coapsele si genunchii. De asemenea, zona de sub barbie. In functie de particularitatile dumneavoastra medicul specialist va decide daca sunteti un candidat potrivit pentru liposuctie, metoda optima, tipul de anestezie necesar. Pentru a programa o consultatie gratuita va rugam sa sunati la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu