Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctie brate

Despre liposuctia bratelor la femei

Liposuctia tumescenta al bratelor ofera rezultate cosmetice deosebite. Aspectul bratelor dupa liposuctie este de cele mai multe ori apreciat foarte pozitiv de catre pacienti.

Liposuctia bratelor este solicitata aproape exclusiv de catre femei. De cele mai multe ori exercitiile fizice nu reusesc sa indeparteze depozitele de grasime din aceasta zona. Majoritatea femeilor prefera ca bratele lor sa aiba un aspect suplu si feminin. Un brat plin, cu depozite de grasime care atarna aduce un aspect obez, in timp ce unul mai subtire completeaza o silueta supla.

Tehnicile mai vechi de liposuctie includeau frecvent o excizie a pielii din regiunea interna a bratului, procedura ce lasa cicatrici. Liposuctia prin tumescenta foloseste microcanule, ceea ce face excizia pielii inutila. Aceasta procedura aduce in mod constant rezultate care sunt bine proportionate si fara cicatrici vizibile.

Scopul estetic al liposuctiei bratelor este, pentru o femeie, acela de a se simti mult mai atractiva in situatiile in care este obligata sa poarte bluze cu maneca scurta. Medicii Luxury Aesthetics nu urmaresc sa indeparteze cantitatea maxim posibila de grasime, deoarece bratele vor parea disproportionat de slabe in comparatie cu restul corpului, ci sa creeze o silueta armonioasa si atractiva.

Pentru cele mai bune rezultate liposuctia zonei posterioare a bratului nu este suficienta. Ceea ce trebuie facut este eliminarea de grasime de la nivelul a cel putin 75% din circumferinta bratului (270 de grade). Prin liposuctie circumferentiala greutatea grasimii care actioneaza asupra pielii este redusa semnificativ si elasticitatea naturala a pielii duce la obtinerea unui rezultat spectaculos.

Depozitele axilare anterioare sunt localizate la nivelul pieptului, in zona anterioara, subbrat. Aceste pungute de grasime devin mai proeminente cu varsta si cresc o data cu greutatea corpului in ansamblu. Prezenta unor astfel de denivelari inestetice este posibila si la femeile slabe. Folosirea unui sutien mai strans determina aceste pungute sa iasa pe margini, conducand la un aspect neplacut. Si aceste depozite pot fi indepartate prin liposuctie. Este de preferat ca cele doua proceduri, liposuctia bratelor si a depozitelor axilare anterioare sa fie efectuate in acelasi timp.

Depozitele axilare posterioare sunt localizate imediat dedesubtul axilei, in spate. La unele femei aceste depozite pot reprezenta o problema cosmetica. Este avantajos uneori ca in acelasi timp cu liposuctia bratelor sa fie realizata si liposuctia acestor depozite. Depozitele anterioare si posterioare necesita aplicarea unor comprese absorbante pentru una sau doua zile. Aceste comprese sunt cel mai bine mentinute in pozitie cu ajutorul unui bandaj compresiv toracic.

Folosirea microcanulelor permite o abordare relativ agresiva in liposuctia bratelor, minimizand in acelasi timp riscurile aparitiei neregularitatilor. Multiple incizii minuscule (de 1 mm si de 1,5 mm) asigura accesul la intreaga circumferinta a bratului, dar dispar rapid la pacientii cu pielea deschisa la culoare. Un strat fin de tesut adipos este recomandat sa ramana pentru a conferi un aspect feminin, moale si natural bratului.

Ingrijirea postoperatorie dupa liposuctia bratelor este relativ simpla si necesita doar un grad moderat de compresie pentru cateva zile. Scurgerile se mentin pentru mai putin de 48 de ore dupa operatie. Bandajele constau in aplicarea de comprese absorbante, care sunt initial mentinute cu ajutorul unei plase elastice tubulare, peste care se aplica un bandaj non-adeziv elastic. Pacientul poate cu usurinta sa inlature si sa reaplice aceste bandaje la domiciliu.

Recuperarea post-operatorie este rapida. Absolut toti pacientii observa o imbunatatire importanta in cateva zile de la operatie. Folosirea de bandaje compresive in exces poate duce uneori la umflarea bratelor si a mainilor.

Cea mai comuna problema cosmetica asociata cu liposuctia bratelor este inlaturarea in exces si inegala de tesut adipos. Bratele lipsite de tesut subcutanat sunt inatractive si prezinta un aspect anormal. Daca este indepartata toata grasimea subcutanata din zona bratelor, rezultatul este un aspect denivelat neplacut care se accentueaza atunci cand pacientul ia in greutate. Medicii Luxury Aesthetics sunt foarte atenti la securitatea pacientilor dar si la acest aspecte cosmetice, ceea ce a construit in timp bunul renume al clinicii.

Va invitam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita!

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu