Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctia feselor

Despre operatia de liposuctie a feselor

Forma feselor este data de grasimea subcutanata. Atunci cand este prost proportionata, aceasta zona aduce o multime de nemultumiri, inconveniente, este un factor de rusine si poate strica un aspect altfel bine proportionat.

Grasimea de la nivelul feselor are, deopotriva, un rol functional si unul estetic. Rolul functional este acela de pernuta moale si elastica ce ofera protectie atunci cand ne asezam pe o suprafata dura. Din punct de vedere estetic, un aspect callipygian al feselor reprezinta o sursa de admiratie. Cuvantul "callipygian" provine din Grecia Antica si era folosit pentru a descrie in special frumusetea tipica a acestei zone anatomice.

Liposuctia feselor urmareste o reducere a dimensiunii si a denivelarilor din aceasta zona si in acelasi timp o uniformitate a contururilor. Chirurgul se straduieste sa mentina simetria si sa evite indepartarea de prea mult tesut gras. Din cauza faptului ca fesele reprezinta o zona rotunjita, este dificil sa obtii un rezultat neted prin folosirea unei canule de mari dimensiuni, deoarece acestea au o tendinta de a produce neregularitati. Cel mai bun rezultat este realizat cu ajutorul microcanulelor (diametru maxim de 3 mm).

Liposuctie agresiva - absorbtia unei cantitati prea mari de tesut adipos produce un aspect lasat, asociat cu neregularitati ale pielii in zona respectiva. Scopul interventiei este de a ajunge la un rezultat neted, rotund, bine proportionat si natural. Ca regula generala, niciodata nu se va indeparta mai mult de 40% din cantitatea totala de grasime din zona feselor.

Prin liposuctie nu se poate realiza o ridicare a feselor. Un chirurg priceput poate indeparta in mod uniform grasimea de la nivelul intregii fese si sa produca astfel o scadere a greutatii acesteia, ceea ce va duce la o ridicare secundara sub actiunea pielii elastice, dar la pacientii in virsta care au o elasticitate mai scazuta a pielii, de obicei ridicarea este minima.

Pernuta de grasime sacrala - unii pacienti prezinta o tendinta familiala de a dezvolta o pernuta in zona inferioara a spatelui, imediat deasupra santului interfesier.

Plica orizontala de dedesubtul feselor - reprezinta zona de limita dintre fese si partea superioara a coapselor. Plica este formata de o retea de tesut conjunctiv fibros cunoscuta ca ligamentul lui Luschka care conecteaza pielea de suprafata muschilor fesieri. Incercarea de a crea o cuta gluteala orizontala prin liposuctie reprezinta o greseala.

Zona bananei - aceasta proeminenta formata din grasime este uneori prezenta sub plica gluteala, la nivelul zonei postero-superioare a coapsei, imediat sub fese. Daca este eliminata prea multa grasime de la acest nivel este posibil sa apara un al doilea sant subgluteal, cu un aspect final deosebit de inestetic. In acest caz este recomandata o atitudine conservatoare, indiferent daca pacientul insista ca zona sa fie tratata in mod agresiv. E de preferat o a doua operatie dupa un timp in care rezultatele primei interventi s-au stabilizat. Un exces chirurgical in aceasta zona este dificil de reparat.

Filozofia Luxury Aesthetics pune pe primul plan siguranta si satisfactia pacientului. Atunci cand alti chirurgi recurg la proceduri de liposuctie agresiva pentru a castiga timp, noi preferam sa folosim microcanule si sa eliminam grasimea treptat, pentru rezultate finale de exceptie. Arta si maiestria medicilor nostri sunt unanim recunoscute.

Pentru a programa o consultatie gratuita sunati la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu