Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctie flancuri barbati

Despre liposuctia flancurilor la barbati

Flancurile sunt partile laterale ale peretelui abdominal, cuprinse intre ultima coasta si sold. Reprezinta una dintre zonele critice unde se acumuleaza depuneri de grasime, in cazul barbatilor, accentuate inestetic prin purtarea de curele sau imbracaminte stramta. Un procent semnificativ de barbati apeleaza la interventia de liposuctie pentru flancuri.

Chirurgii Luxury Aesthetics prefera sa execute liposuctia flancurilor prin tehnica tumescenta care asigura implicit anestezie locala, si evita anestezia generala. Pozitia pacientului culcat pe spate, caracteristica anesteziei generale, nu permite accesul suficient la flancurile posterioare, cu mai mult tesut adipos, prin urmare zona este tratata insuficient. Sub anestezie generala, un tub de respiratie este introdus in trahee, prin urmare pozitionarea pacientului culcat pe spate este cea mai sigura. Intoarcerea pe o parte este posibila, insa este riscanta, deoarece poate deplasa tubul de respiratie si deci poate afecta furnizarea optima de oxigen. In cazul liposuctiei realizata cu anestezie locala aceasta problema dispare, medicul solictand direct pacientului sa se intoarca in pozitie laterala.

Drenajul deschis reprezinta o tehnica moderna in care inciziile nu sunt inchise prin suturi, asigurand astfel cea mai buna eliminare a al fluidului de tumescenta, ceea ce minimizeaza reactiile negative postoperatorii precum umflaturile si invinetirea. In cazul drenajului deschis, dupa efectuarea liposuctiei flancurilor pacientul poarta pansamente cu rol de absorbtie si imbracaminte compresiva.

Compresia dupa liposuctia flancurilor este realizata cu un corset elastic de 15 sau 22.5 cm latime. In general, purtarea a doua astfel de corsete, unul deasupra celuilalt, confera compresie si confort sporit pacientului.

In cazul barbatilor cantitatea de tesut adipos fibros este mai mare si mai dificil de indepartat. Extragerea tesutului fibros se realizeaza cu microcanule, cu diametru exterior mai mic de 2.8 mm. Acestea asigura in acelasi timp o mai buna uniformitate a pielii in zonele in care se executa liposuctia si din acest motiv este tehnica preferata a chirurgilor nostri.

Va invitam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita, si veti afla cu aceasta ocazie ce pot face pentru dumneavoastra medicii Luxury Aesthetics!

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu