Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctia asistata cu LASER

Prezentarea metodei de liposuctie asistata cu LASER

Cunoscuta si sub denumirile comerciale SmartLipo, Slim Lipo, Cool Lipo si ProLipo Plus, liposuctia LASER este una dintre evolutiile recente (incepand cu 2007) ale tehnicilor de liposuctie.

Liposuctia LASER este o liposuctie tumescenta (foloseste lichid de tumescenta). Energia unui fascicul LASER este directionata catre tesutul adipos pentru a incalzi si a fluidiza grasimea. Printr-o canula se extrage apoi amestecul de lichid de tumescenta si grasime.

LASER-ul este un dispozitiv ce produce impulsuri intense de lumina monocromatica. Lungimea de unda a radiatiei LASER pentru liposuctie este aleasa in asa fel incat sa fie absorbita selectiv, in cea mai mare parte de catre tesutul adipos.

Un alt efect benefic al procedurii este ca incalzirea locala stimuleaza pielea sa produca colagen, netezind-o si facand-o mai moale. Colagenul este principala proteina structurala a pielii, a carei productie scade odata cu inaintarea in varsta.

Liposuctia asistata cu LASER este o procedura ale carei detalii depind in mare masura de caracteristicile pacientului. Lichidul de tumescenta asigura anestezia locala, dar medicul va decide daca este cazul sa se apeleze si la sedare intravenoasa sau chiar la anestezie generala. Pentru a afla care este procedura de urmat in cazul dumneavoastra particular va rugam sa programati o consultatie gratuita la 0723 171 316.

Daca aveti depozite moderate de grasime ce persista in ciuda unei alimentatii corecte si a unui regim de viata cu suficienta activitate fizica, atunci liposuctia poate fi o solutie. Daca in plus aveti pielea laxa, liposuctia asistata cu LASER ar putea fi indicata (in general, pielea devine laxa dupa varsta de 35 de ani).

Liposuctia LASER este folosita in special pentru zona coapselor, abdomen, brate, genunchi, fata si gat, dar si pentru "rulourile" de grasime de pe spate. De asemenea este indicata in tratarea ginecomastiei (zona sanilor la barbati). Cel mai bine raspund acestei proceduri persoanele al caror exces ponderal nu depaseste 20% si care au un bun tonus muscular, de natura sa sustina bine tesuturile de la suprafata.

Fiecare pacient este diferit. Daca liposuctia este indicata si ce metoda de liposuctie este mai potrivita in cazul dumneavoastra nu va poate spune decat medicul specialist. Va rugam sa programati o consultatie gratuita la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu