Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctie picioare / glezne

Despre liposuctia picioarelor si a gleznelor

Distributia grasimii pe picioare si pe glezne este de deobicei predeterminata genetic, si dincolo de un anumit nivel cu greu mai poate fi redusa prin exercitii fizice si regim alimentar.

Grasimea de pe membrele inferioare este situata superficial; nu exista compartimente de grasime la nivel profund. In consecinta liposuctia picioarelor este necesar a se face mai degraba superficial si prezinta un risc crescut de lezare a plexurilor subdermale vasculare. Datorita efectului gravitatiei, venele de la nivelul membrelor inferioare sunt susceptibile la efecte pe termen lung in cazul de injurie vasculara.

Un alt motiv pentru care nu se recomanda liposuctia masiva la nivelul picioarelor si a gleznelor este ca zonele in care pielea ar ajunge in contact direct cu muschii ar putea avea un aspect denivelat. Nu uitati ca efectul dorit este unul natural si cu un aspect estetic placut.

Zona poplitee (situata in partea din spate a genunchiului) contine vase de sange si nervi importanti, care sunt vulnerabili la traume in cazul folosirii canulei pentru liposuctie. Liposuctia acestei zone trebuie evitata.

Dupa efectuarea liposuctiei la nivelul coapselor, gambelor sau gleznelor poate aparea un efect neplacut, si anume umflarea gleznelor si picioarelor. Prin folosirea unor microcanule si lasarea deschisa a inciziilor (asa numita tehnica a drenajului deschis) edemul postoperatoriu este minim si se rezolva de la sine in cateva zile.

Folosirea de comprese absorbante plasate deasupra micro-inciziilor si tinute pe loc cu ajutorul bandajelor cu compresie elastica va ajuta la absorbtia lichidului de drenaj. Este important ca a doua zi dupa operatie sa va ridicati din pat si sa Óncepeti mersul, acest lucru facilitand drenajul solutiei de tumescenta si scaderea edemului.

Medicii specialisti Luxury Aesthetics pun pe primul plan obtinerea de rezultate estetic placute in conditii de maxima siguranta pentru pacienti. Din acest motiv liposuctiile la nivelul picioarelor sunt uneori mai putin ample, dar rezultatele finale, dupa vindecarea totala, dovedesc justetea acestei abordari. Va invitam la o consultatie gratuita cu care ocazie veti putea sa va construiti asteptari realiste; fiti siguri ca rezultatele finale vor fi de exceptie, demne de renumele clinicii!

Pentru a programa o consultatie gratuita sunati la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu