Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctia tumescenta

Tehnica de liposuctie cu lichid de tumescenta

Liposuctia tumescenta este astazi cea mai utilizata tehnica de liposuctie. Este printre cele mai sigure tehnici iar practicarea pe scara larga a permis perfectionarea procedurii si adaptarea ei la diferitele zone ale corpului cu specificitatea lor.

In tehnica tumescenta zona tratata este infuzata cu foarte multa solutie salina continand epinefrina si lidocaina. Solutia are rol de anestezic local si provoaca vasoconstrictie pentru a limita pierderea de sange. Lichidul injectat contribuie si la o mai buna separare a straturilor de tesut adipos. O canula manevrata de medic desprinde grasimea si o inlatura prin suctiune.

In tehnica tumescenta volumul de lichid injectat este de doua pana la de trei ori volumul tesutului gras ce se doreste a fi eliminat. In functie de numarul de zone de liposuctie abordate la o singura interventie si de cantitatea de grasime ce se doreste a fi eliminata medicul poate decide folosirea anesteziei generale. Va rugam sa programati o consultatie gratuita pentru a afla care este conduita medicala recomandata in cazul dumneavoastra.

De la inventarea liposuctiei s-au introdus mai multe tehnici. Unele s-au dovedit sigure si precise, producand rezultate estetice bune. Altele au fost in timp abandonate. Noi tehnici sau rafinamente ale celor clasice continua sa fie create.

Premergatoare liposuctiei tumescente, printre tehnicile abandonate se numara liposuctia uscata, care nu folosea deloc lichid de tumescenta. Rar folosite astazi sunt liposuctia "umeda" si "super-umeda", in care volumul de lichid injectat este mai mic respectiv comparabil cu volumul de grasime ce se doreste a fii eliminat.

Tehnica tumescenta s-a dovedit a fi sigura, iar in mainile unui chirurg talentat este un instrument extrem de performant in "sculptatea" unui corp de invidiat. Daca si in ce masura este recomandata in cazul dumneavoastra veti afla cu ocazia consultatiei medicale.

Programati o consultatie gratuita la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu