Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Liposuctia cu ultrasunete

Tehnica de liposuctie asistata cu ultrasunete (UAL)

Liposuctia "ultrasonica" este o liposuctie tumescenta (foloseste lichid de tumescenta) la care suplimentar se aplica zonei tratate vibratii ultrasonice pentru a separa mai usor celulele adipoase si pentru a emulsiona grasimea si lichidul de tumescenta ce urmeaza a fi evacuate prin suctiune. Una dintre cele mai noi tehnici este liposuctia ultrasonica VASER.

In zona tratata se introduce lichid de tumescenta (solutie salina cu epinefrina si lidocaina). Ca si in cazul liposuctiei tumescente neasistate chirurgul manevreaza o canula care separa tesutul adipos. Canula, goala in interior, serveste si la eliminarea prin suctiune a lichidului de tumescenta impreuna cu grasimea.

Ultrasunetele se pot aplica in interiorul zonei tratate printr-o alta canula, sau transcutanat prin aplicatoare de suprafata. Ambele variante au avantaje si dezavantaje - aplicarea interna are un efect mai intens dar apare si riscul afectarii termice a tesutului adiacent, in timp ce aplicarea externa poate avea un efect redus datorita atenuarii suplimentare a vibratiilor de catre piele.

In functie de zona tratata (grosimea stratului adipos, suprafata acestuia, natura fibroasa sau mai putin fibroasa a tesutului) chirurgul poate decide folosirea unei tehnici de liposuctie cu ultrasunete aplicate intern, extern, sau poate alege o liposuctie clasica tumescenta neasistata. Pentru a programa o consultatie gratuita, in care veti afla ce tratament recomanda medicul specialist in cazul dumneavoastra,
va rugam sa sunati la 0723 171 316.

Va reamintim ca liposuctia nu este o metoda de slabire. Aceasta procedura este recomandata in special persoanelor care in ciuda unui stil de viata sanatos privind alimentatia si activitatea fizica, prezinta depozite persistente de grasime in anumite zone ale corpului. Prin eliminarea acestora chirurgul estetician "sculpteaza" corpul pacientului, pentru o imagine imbunatatita si o stima de sine crescuta.

Ca si liposuctia clasica tumescenta, liposuctia asistata cu ultrasunete este o interventie medicala serioasa, ce poate necesita anestezie generala, locala sau sedare intravenoasa. Decizia de a apela sau nu la liposuctie nu trebuie sa fie un capriciu. Nu trebuie sa incercati sa faceti pe placul altcuiva sau sa va pliati pe modele abstracte promovate de mass-media - trebuie sa luati o decizie informata, sa cantariti cu atentie argumentele pro si contra. Pentru a afla ce va recomanda medicul specialist va rugam sa programati o consultatie gratuita la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu