Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Preturi liposuctie/abdominoplastie

Pretul poate fi stabilit doar in urma consultatiei!

Sunteti interesat de o liposuctie? In cate zone? Care sunt acestea? E nevoie de anestezie generala sau de sedare intravenoasa? E suficienta doar anestezia locala? Cat de mare e cantitatea de tesut adipos ce trebuie extrasa? Se pot aborda mai multe zone la o singura interventie? E nevoie de mai multe interventii, la cateva luni distanta?

Variabilitatea situatiilor in care se gasesc pacientii face ca raspunsul la intrebarea "Cat costa liposuctia?" sa nu poata fi dat decat in urma unei consultatii. Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite cu care ocazie puteti clarifica in primul rand daca liposuctia este indicata in cazul dumneavoastra, daca este suficienta o singura interventie sau sunt necesare mai multe, detalii cu privire la anestezie, si, desigur, pretul interventiei. Pentru a programa o consultatie gratuita va rugam sa sunati la 0723 171 316.

In mod asemanator se pune problema si in cazul pretului abdominoplastiei. Nu exista un raspuns general valabil la intrebarea "Cat costa o abdominoplastie?". De multe ori interventia de abdominoplastie este combinata cu liposuctia. Uneori este necesata repozitionarea ombilicului. Uneori peretele muscular abdominal este foarte lax, "impanat" cu grasime, si trebuie intervenit si la acest nivel. Tot ce va putem spune este "Veniti la consultatie! E gratuita!"

Preturile interventiilor de liposuctie si de abdominoplastie sunt sensibil mai mici in Romania decat in tarile occidentale, iar competenta medicilor este foarte inalta. Astfel, an dupa an din ce in ce mai multi pacienti din Europa si de peste ocean aleg sa se trateze in clinicile romanesti, la o fractiune din preturile practicate in tarile de origine.

In final ceea ce va putem spune in lipsa consultatiei este ca Luxury Aesthetics practica preturi corecte, ofera conditii foarte bune de tratament iar medicii nostrii sunt specialisti recunoscuti in specialitatile respective. In plus au ceva ceea ce nu se poate cuantifica din punct de vedere medical dar este apreciat la superlativ de pacienti: simtul estetic! Nu degeaba numeroase personalitati si vedete ale show-biz-ului aleg Luxury Aesthetics!

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu