Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Riscuri abdominoplastie

Riscurile asociate interventiei de abdominoplastie

In fiecare an, mii de persoane apeleaza la operatii de abdominoplastie obtinand rezultate foarte satisfacatoare. Complicatiile majore sunt rare, in timp ce complicatiile minore pot fi tratate cu usurinta. Insa orice interventie chirurgicala implica anumite riscuri. In timpul consultatiei medicul va oferi informatii atat asupra riscurilor, cat si asupra beneficiilor interventiei.

Un risc intotdeauna asociat cu interventiile chirurgicale ample este cel al anesteziei generale. Abdominoplastia se numara printre interventiile chirurgicale majore, ce implica anestezie generala sau sedare profunda intravenoasa. Decizia de a avea o abdominoplastie trebuie sa fie responsabila si nu rezultatul unui capriciu sau o cedare la insistentele altora. Cu riscul de a ne repeta, trebuie sa subliniem ca atat abdominoplastia cat si liposuctia nu sunt metode de slabire. Abdominoplastia e de luat in seama doar daca in urma unei pierderi masive in greutate excesul de piele de pe abdomen nu se mai poate retrage prin propria elasticitate.

Alte riscuri tin de starea dumneavoastra actuala de sanatate si de istoricul medical. Pentru a clarifica aceste aspecte va invitam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita.

Infectiile si acumularea de fluide pot reprezenta complicatii (minore) de vindecare a ranilor, dar sunt temporare. Complicatiile severe precum embolismul pulmonar, din cauza dezvoltarii cheagurilor de sange, sunt foarte rare, tratamentul necesitand insa spitalizare. Este recomandat ca fumatorii sa intrerupa fumatul cu cel putin doua saptamani inainte de interventia chirurgicala de abdominoplastie si sa se abtina de la fumat cel putin inca doua saptamani dupa.

Cicatricile sunt inevitabile insa pot fi mascate de imbracaminte sau de costumul de baie. Pentru succesul operatiei este important ca pacientii sa aiba asteptari realiste si sa existe o comunicare deschisa cu medicul chirurg. In urma interventiei de abdominoplastie se obtin rezultate excelente pentru pacientii cu surplus de piele si grasime si cu muschii abdominali slabiti. Aceste rezultate sunt de lunga durata si permit pacientilor sa isi redobandeasca increderea in propriul aspect fizic.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu