Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1


Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Liposuctie & Abdominoplastie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

         
 

Tipuri de liposuctie
tumescenta
cu ultrasunete
asistata mecanic
asistata cu LASER
asistata cu apa

Zone de liposuctie
abdominala
coapse
fese
picioare si glezne
spate femei
brate
fata si gat
flancuri barbati
sani la barbati

Masuri de siguranta
complicatii
farmacologie
postoperator

Abdominoplastie
tehnici
riscuri
recuperare

 

Zone de liposuctie

Cele mai solicitate zone pentru operatia de liposuctie

Zonele corpului solicitate frecvent pentru operatia de liposuctie difera in functie de sex. Astfel, femeile aleg cu predilectie zona abdomenului, soldurilor, regiunea exterioara si cea interioara a coapselor, zona bratelor, feselor, obrajiilor si a gatului. Barbatii alcatuiesc 15-25% din totalul pacientilor care opteaza pentru liposuctie, cele mai solicitate zone ale corpului fiind abdomenul, flancurile, pieptul, barbia si gatul

Abdomenul este cea mai solicitata zona a corpului pentru liposuctie, atat de catre femei cat si de catre barbati. Diversi factori precum varsta si sexul, volumul de grasime, fluctuatiile de greutate, istoricul sarcinilor in cazul femeilor, pot influenta succesul interventiei.

Coapsele anterioare - obtinerea unor rezultate uniforme are un rol mai important decat eliminarea unui volum maxim de tesut adipos, in cazul liposuctiei in regiunea anterioara a coapselor. Indepartarea de tesut adipos in exces se poate solda cu denivelari si alte inestetisme la nivelul pielii.

Coapsele interioare - reprezinta o zona solicitata frecvent de catre femei. Imbunateste aspectul fizic in mod substantial si reduce „frecarea” dintre coapsele interioare. Ideal nu ar trebui sa existe asimetrii si nici semne evidente ale unei proceduri chirurgicale.

Coapsele exterioare - de asemenea, grasimea localizata pe coapse si solduri este rezultatul mostenirii genetice, in consecinta, dieta si exercitiile fizice nu vor avea rezultatele scontate. Indepartarea grasimii in exces prin operatia de liposuctie contribuie la redarea increderii pacientelor in propriul aspect fizic.

Bratele - liposuctia realizata cu ajutorul microcanulelor confera rezultate excelente in zona bratelor.

Spatele, la femei - se efectueaza de asemenea cu ajutorul microcanulelor isi mbunatateste considerabil aspectul fizic al pacientelor, prin indepartarea grasimii localizate in zona spatelui, evidentiata la purtarea sutienului.

Sanii, la femei - liposuctia asigura reducerea semnificativa si in acelasi timp un lifting moderat al sanilor.

Sanii, la barbati - ginecomastia reprezinta dezvoltarea in exces a sanilor la barbati. Operatia de liposuctie vizeaza ameliorarea aspectului fizic al pacientilor prin indepartarea volumului maxim de tesut adipos posibil evitand lezarea pielii sau a muschilor.

Fesele - scopul final este de uniformitate si simetrie a rezultatelor, evitand eliminarea in exces de tesut adipos.

Fata si gatul - Liposuctia tumescenta reprezinta cea mai sigura si eficienta metoda de eliminare a grasimii din zona obrajilor sau a barbiei. Implica o perioada de recuperare rapida, complicatii reduse, costuri scazute, evita riscul anesteziei generale si ofera un aspect mai natural comparativ cu un lifting facial.

Picioarele si gleznele - Proportiile si distributia grasimii in zona picioarelor si a gleznelor sunt predeterminate genetic. Dieta si exercitiile fizice nu dau rezultatele scontate in cazul distribuirii disproportionate si inestetice a grasimii in aceste zone.

Va invitam la o consultatie gratuita, in care medicul specialist va stabili daca liposuctia este indicata in cazul dumneavoastra, ce zone pot fi tratate cu succes si ce asteptari puteti avea. Pentru a programa o consultatie gratuita sunati la 0723 171 316.

 

Dr. Ioana Tuhar

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita,

sau completati formularul si va vom contacta

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari, mentiuni (optional):


Tratamentele de liposuctie si abdominoplastie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu